Dinsdag, 07 mei 2024 10:59

21/05 | Boekvoorstelling: Frank Vandenbroucke - Tien Franke vragen aan Frank

In oktober 2020 keerde Frank Vandenbroucke onverwacht terug naar de politiek om zich te wijden aan zijn eerste grote liefde: gezondheidszorg. 

Als vice-eersteminister en minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid voerde hij - na ons land eerst door de COVID-crisis te hebben geloodst - een hele reeks investeringen en hervormingen in onze zorg door. Nu zit zijn eerste termijn er bijna op.

In zijn boek “Tien Franke vragen aan Frank”, opgetekend door journalist Mark Coenen, gaat Frank Vandenbroucke in op het verleden, het heden, maar vooral de toekomst van onze gezondheidszorg. De uitdagingen blijven immers groot, het werk is niet af. Daarom is het zo belangrijk om te blijven investeren en hervormen in onze zorg. 

 

Ben je zelf benieuwd hoe Frank dat precies ziet? Goed nieuws, want Frank gaat op tournee langs verschillende boekhandels in Vlaanderen om zijn boek voor te stellen en met jou in gesprek te gaan. 

Op dinsdag 21 mei om 19u30 gaan Frank Vandenbroucke en Mark Coenen in gesprek in onze koffiebar.

Zin om af te komen? Schrijf je in via dit emailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Voorbeeld van afbeelding

Gelezen 425 keer Laatst gewijzigd op Dinsdag, 07 mei 2024 11:36