Donderdag, 11 april 2024 08:55

29/04 | CIMIC-café: Christine Gruwez

CIMICvzw gelooft in de kracht van meerstemmigheid, dialoog en ontmoeting. Er is geen betere plek, geen beter moment om elkaar te ontmoeten en met auteurs in dialoog te gaan dan in het CIMIC-café.

Zak af naar Mechelen voor een maandagavond vol gebabbel, gepeins en ontmoeting. Schuif om 19 uur mee aan tafel in het café van boekhandel de Zondvloed.

Het laatste boek van Christine Gruwez biedt een pleister voor onze wonden. Het maakt de wonde tot een kennisorgaan dat onze ogen en wegen opent naar het menselijke in elke mens. De antroposofe en gewezen CIMIC-docente biedt in ‘De wonde en het recht op kwetsbaarheid’ indrukwekkende reflecties en beklijvende meditaties over wonde en wonder in onze huidige tijd. Meer hierover in deze nieuwsbrief.

Ze komt haar boek, dat in mei in het Nederlands zal verschijnen, toelichten tijdens het CIMIC-café@deZondvloed op maandag 29 april om 19 uur.

 

Dit zijn de data voor de volgende bijeenkomsten van het CIMIC-café in 2024. De onderwerpen die aan bod zullen komen, worden later aangekondigd:

Maandag 17 juni 2024

Maandag 7 oktober 2024

Maandag 9 december 2024

Gelezen 994 keer